NEO

NEO, specialist in geo-ICT en aardobservatie.

Bent u op zoek naar:
  • Een expert op het gebied van mutatiesignalering en kartering, voor bijvoorbeeld het leidingbeheer en het bijhouden van basisregistraties zoals BAG, BGT en WOZ?
  • Een partner waarmee u jaar na jaar efficiencywinst kunt boeken?
  • Een specialist die kwaliteitsgarantie geeft op al haar producten, qua volledigheid, juistheid en nauwkeurigheid?

Dankzij haar jarenlange kennis en ervaring heeft NEO inmiddels een leidende positie op het gebied van geomatica en toegepaste aardobservatie.

Het gaat om informatie
Elk vraagstuk van de klant wordt binnen NEO ontrafeld door een team van geo-informatici, maar waar nodig ook uit geografen, milieukundigen en biologen. Dit stelt ons in staat om de technisch en economisch optimale set van middelen te combineren om de gewenste informatie te produceren. Het interpreteren en bewerken van geodata en beeldmateriaal met de nieuwste technologieën en in combinatie met Big Data, leidt telkens weer tot nieuwe oplossingen voor onze klanten.

SignalEyes, garantie voor kwaliteit
Omdat de wereld continu verandert, verliest informatie snel haar waarde. Daarom is het belangrijk om eerst te bepalen wat er niet meer klopt of technisch niet meer bruikbaar is. Met die kennis wordt samen met de klant gekozen hoe actualisering het beste plaats kan vinden. Na actualisering vindt controle plaats of er geen fouten zijn gemaakt. Deze logica vormt de basis van het SignalEyes werkproces. Met SignalEyes volgen we de strategie ‘detect the expected en discover the unexpected’ en wordt dataverwerking en beeldanalyse telkens systematisch uitgevoerd en steeds verder geautomatiseerd .