Even voorstellen: nieuwe medewerkers van NEO

IMG 2378.klein

Itsaso Guembe Cia

Ik ben Itsaso Guembe Cia en ik werk sinds april bij NEO. Ik ben onlangs afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht met een master in aardoppervlakte en waterwetenschappen. Ik heb met UAV's onderzoek uitgevoerd over de dynamiek van een aardverschuiving in de Franse Alpen, en ik gebruikte machine learning algoritmes om het verlies van ijsvolume in gletsjers in het hooggebergte van Azië te voorspellen.

Als junior specialist in aardobservatie en geo-informatie ben ik bezig met de toepassing van deep learning op het monitoren van landbouwactiviteit. Bij NEO werk ik met bekwame en ervaren collega’s, in het kader van verschillende uitdagende projecten. Ik wil graag aan meerdere projecten bijdragen en mijn ervaring uitbreiden.

foto Jan Maarten

Jan Maarten de Vries

Mijn naam is Jan Maarten de Vries. Ik ben 23 jaar oud en woon in Soest. Ik heb Geodesie/geo-informatica gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en mijn afstudeerstage gedaan bij het Kadaster in Rotterdam. Tijdens mijn stage heb ik onderzoek gedaan naar de kwaliteit van grenzen in de kadastrale kaart.
Ik heb eerst een half jaar bij NEO stage gelopen en ben sinds 20 maart weer in dienst bij NEO. De reden waarom ik voor NEO heb gekozen is, omdat ik hier veel kan leren en om de goede werksfeer!

IMG 0207.2

Yingbao Sun

Mijn naam is Yingbao Sun en ik werk sinds kort als ontwikkelaar GIS en aardobservatie bij NEO. Ik heb pas geleden de tweejarige MSc opleiding Geo-Informatie afgerond aan de Universiteit Wageningen en ben erg verheugd om nu bij NEO mijn professionele carrière te kunnen beginnen. Mijn toekomstige werkzaamheden sluiten goed aan bij mijn achtergrond en het is erg fijn om eindelijk alles wat geleerd is toe te kunnen passen.
De werkomgeving hier is de voornaamste reden dat ik voor NEO heb gekozen. Collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam. De eerste maand was meteen al erg uitdagend. Het werk is niet simpel, maar ik krijg de ruimte om te groeien en het is een geweldig gevoel om nieuwe vaardigheden te kunnen leren. Ik ben blij met mijn keuze voor NEO en kijk uit naar nieuwe uitdagingen in de toekomst!